Servicestugan drivs av Landet Östansjö ekonomisk förening, som har bildats för att skapa samarbeten mellan privatpersoner, föreningar och företag. Vår vision är en levande landsbygd med stabila servicelösningar där långsiktighet och hållbarhet är ledord. Vi vill främja lokala företagandet och göra Östansjö till en attraktiv ort att bo på och vara verksam i. 

Än så länge är Servicestugan inte någon fysisk lokal i Östansjö, men vi jobbar hårt på den fronten och tror att vi under 2019 kommer att hitta en möjlighet att ha ett servicekontor med namn Servicestugan här på orten.

Vi som står bakom föreningen är både företagare och privatperson samt så är vi involverade i olika föreningar här på orten. Vi välkomnar nya medlemmar, som delar vår vision om ett levande Östansjö där alla är välkomna. Kontakta oss gärna om det uppstår funderingar! 

Bli medlem! Tillsammans är vi starkare!

Medlem hos oss kan alla vara som vill gagna föreningens vision om att utveckla servicenivån på orten, skapa en lättillgänglig informationsbas och därmed göra orten attraktivare. Avgiften är per person/förening/företag, man kan välja att bidra med fler insatser. Genom att bli medlem stödjer du oss i att kunna utveckla orten, dessutom kan du vara med och påverka servicenivån lokalt.

För att bli medlem hos oss betalas en engångsinsats på 300 kr och sedan en årlig medlemsavgift på 200 kr. Insatsen återbetalas vidutträde ur föreningen, medlemsavgiften driver våra löpande utgifter och behålls av föreningen vid eventuellt utträde.

 Aktuella arbetsprojekt 2018/19:

Småprojekt för företags- och föreningskatalog.

Projektansökan för att hitta ny lösning för kommersiell service.

Nya servicelösningar för dagligvaror.
Turistservice.

 Swish 123 166 41 01
Bankgiro 5284-9148

Kontakta föreningen

Översätt sidan